LUNCHMENY
Lunch inkl: Varmrätt, salladsbuffé, måltidsdryck, smör, tapenade, bröd, kaffe
Torsdag 23 januari |
||
---|---|---|
Fläsklägg med senapskräm och rotmos |
130 kr
|
|
Fiskgratäng med grönkål och potatispuré |
130 kr
|
|
Bistrons Ärtsoppa med fläsk eller krämig grönsakssoppa samt pannkakor |
130 kr
|
|
Pasta med hjortfärs, bacon, tomat toppad med parmeggiano |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Krämig grönsakssoppa eller ärtsoppa med salladsbuffé |
122 kr
|
|
Bara pannkakor |
80 kr
|
|
Extra pannkaka efter maten |
30 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Fredag 24 januari |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
130 kr
|
|
Havets laxfärs Wallenbergare med potatispuré, gräslökssås, gröna ärtor |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Gäller hela vecka 4 |
||
After Work Fredag 7 februari 16-19 |
|