LUNCHMENY
Lunch inkl: Varmrätt, salladsbuffé, måltidsdryck, smör, tapenade, bröd, kaffe
Torsdag 18 september |
||
---|---|---|
Klassisk Kalvlever Anglaise med bacon, kapris och rödvinssky serveras med potatispuré |
130 kr
|
|
Pankopanerad spättafilé med tarta remoulad, citron och nypotatis |
130 kr
|
|
Bistrons Ärtsoppa med fläsk eller blomkålssoppa samt pannkakor och bistrons sylter |
130 kr
|
|
Ceasarsallad med friterad kycklinginnerfile , krispig romansallad, knaperstekt bacon, reggiano, brödkrutonger |
149 kr
|
|
Poke bowl med tonfisk, edamer, picklade rödlök. romansallad, avocado, mango, wakame, morot, ingefära, chilimajo, soya, sushiris |
155 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Blomkål och broccoli soppa eller ärtsoppa med salladsbuffé |
122 kr
|
|
Bara pannkakor |
80 kr
|
|
Extra pannkaka efter maten |
30 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Se även vår A La Cart meny |
|
|
Fredag 19 september |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
130 kr
|
|
Ört och smörbakad fiskfile med citron och basmati ris |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|