LUNCHMENY
Lunch inkl: Varmrätt, salladsbuffé, måltidsdryck, smör, tapenade, bröd, kaffe
Måndag 9 juni |
||
---|---|---|
Fläsklägg med senapskräm och rotmos |
130 kr
|
|
Pankopanerad flundrafilé med remouladsås och kokt färsk potatis |
130 kr
|
|
MOLOKAI poke bowl Teriaki chicken, edamer, picklade rödlök. romansallad, avocado, mango, wakame, morot, ingefära, chilimajo, soya, sushiris |
145 kr
|
|
Pasta med skinka och gröna ärtor toppad med parmigiano |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Krämig rökt laxsoppa med salladsbuffé |
122 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Tisdag 10 juni |
||
Bistrons raggmunkar med krispigt rimmat sidfläsk toppat med rårörda lingon |
130 kr
|
|
Gratinerad Sejfilé med färsk bladspenat och potatispuré |
130 kr
|
|
Vegetariska raggmunkar med hackad rödlök, hackad gräslök, keso, crème fraîche, citron |
130 kr
|
|
Krispigt stekt rimmat sidfläsk med löksås och ångad nypotatis |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Onsdag 11 juni |
||
Färsbiff med skysås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré |
130 kr
|
|
Italiensk fisk i ugn med soltorkade tomater, oliver, basilika, gurkmeja, tomat och ris |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Torsdag 12 juni |
||
Havets laxfärs Wallenbergare med potatispuré, gräslökssås, gröna ärtor |
130 kr
|
|
Ungersk gulasch på fläskkarré med creme fraich och färsk potatis |
130 kr
|
|
Bistrons Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bara pannkakor |
80 kr
|
|
Extra pannkaka efter maten |
30 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Fredag 13 juni |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
130 kr
|
|
Citrusrimmad sejfile med chabli smörsås, gröna ärtor och nykokt potatis |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|