LUNCHMENY
		Lunch inkl: Varmrätt, salladsbuffé, måltidsdryck, smör, tapenade, bröd, kaffe                	
					Tisdag 4 november | 
			||
|---|---|---|
| Bistrons raggmunkar med krispigt rimmat sidfläsk toppat med rårörda lingon | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Bruna bönor och krispigt rimmat sidfläsk | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Krispigt stekt rimmat sidfläsk med löksås och ångad nypotatis | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Ångad sejfile med dillsås och basmatiris | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Pasta i vitt vinsås, babyspenat, rödlök, chili och smulad varmrökt lax | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Vegetariska raggmunkar med hackad rödlök, hackad gräslök, keso, crème fraîche, citron | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Poke bowl med handskalade räkor, edamer, picklade rödlök. romansallad, avocado, mango, wakame, morot, ingefära, chilimajo, soya, sushiris | 
							 
											155 kr
										 
																	 | 
					|
| 
							Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd  Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd  | 
						
						
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Krämig fisksoppa med salladsbuffé | 
							 
											122 kr
										 
																	 | 
					|
| Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen | 
							 
											25 kr
										 
																	 | 
					|
					Onsdag 5 november | 
			||
| Karrefärsbiff med lingongräddsky, ugnsrostad färskpotatis, krispig svamp | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Stekt strömming på BF:s vis med skirat smör, rårörda lingon, citron och potatispuré | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| 
							Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd  Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd  | 
						
						
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen | 
							 
											25 kr
										 
																	 | 
					|
					Torsdag 6 november | 
			||
| Klassisk Kalvlever Anglaise med bacon, kapris och rödvinssky serveras med potatispuré | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Dubbelpanerad spättafilé med öyjebytöra och ångad potatis | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| 
							Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd  Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd  | 
						
						
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Bara pannkakor | 
							 
											80 kr
										 
																	 | 
					|
| Extra pannkaka efter maten | 
							 
											30 kr
										 
																	 | 
					|
| Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen | 
							 
											25 kr
										 
																	 | 
					|
					Fredag 7 november | 
			||
| Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) | 
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| 
							Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd  Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd  | 
						
						
							 
											130 kr
										 
																	 | 
					|
| Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen | 
							 
											25 kr
										 
																	 | 
					|